Recepty s yuzu
Yuzu je v našich zeměpisných šířkách málo známé ovoce pocházející z Jižní Koreje. Obsahuje málo šťávy, mnoho pecek, ale má výraznou a aromatickou kůru. V gastronomii se používá pro přípravu studených i teplých nápojů, jako přísada do marinád, do salátů či do dezertů. Čtěte také: Yuzu: ázijský citrus s extra náloží vitaminu C.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 156 stran
- Aktuální číslo 6/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Pozvánka na Apetit piknik & oběd u babičky, jahody a letní večeře
-