Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s yuzu

Yuzu je v našich zeměpisných šířkách málo známé ovoce pocházející z Jižní Koreje. Obsahuje málo šťávy, mnoho pecek, ale má výraznou a aromatickou kůru. V gastronomii se používá pro přípravu studených i teplých nápojů, jako přísada do marinád, do salátů či do dezertů. Čtěte také: Yuzu: ázijský citrus s extra náloží vitaminu C.

Související články

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...