Recepty s divokou kachnou
Divoká kachna má tmavší maso a výraznější chuť ve srovnání s kachnami chovanými na farmách. Je bohatá na bílkoviny a má vyšší obsah tuku než jiné druhy drůbeže. Divoká kachna je oblíbená v mnoha kuchyních po celém světě a často se připravuje pečením nebo dušením. Divoká kachna je zdrojem kvalitních bílkovin, vitamínů (zejména vitamínu B6 a B12) a minerálů, jako je železo a zinek.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 132 stran
- Aktuální číslo 5/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Květnové číslo Apetitu, přináší čerstvou jarní zeleninu v mnoha podobách – v salátech, jako přílohu k pečenému masu, v sladkých dezertech.
-