Recepty z hovězího ořechu
Hovězí ořech je považován za jeden z nejlepších a nejžádanějších druhů hovězího masa. Tento výsek pochází ze zadní nohy a je oblíbený pro svou jemnou texturu, měkkost a chuť Díky těmto vlastnostem je hovězí ořech oblíbený v mnoha kuchyních po celém světě.
- Ořech je velmi univerzální a lze ho připravit mnoha způsoby – od grilování přes smažení až po pomalé dušení.
- Přestože hovězí ořech nemá tak intenzivní mramorování jako některé jiné řezy, jeho jemná textura a chuť ho činí ideálním pro přípravu steaků.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 140 stran
- Aktuální číslo 7/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Milí čtenáři, v červencovém čísle si nás nejvíce získala zmrzlina Černý les a také špagety připravené z karamelizované cibule a mascarpone - obyčejné jídlo, přitom tak dobré!
-