Recepty s kuřecími žaludky
Kuřecí žaludky se běžně prodávají balené a k dostání jsou v každém větším supermaketu. Jejich velkou výhodou je, že vám neudělají průvan v peněžence a přesto dostanete dobrou surovinu na vaření. Jde o jemné maso, jehož delikátní svalovinu můžete použít do polévek nebo asijských stir-fry pokrmů z pánve. Kuřecí žaludky výtečně chutnají zadělávané, na kmíně či na smetaně. Receptů existuje celá řada!
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 156 stran
- Aktuální číslo 6/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Pozvánka na Apetit piknik & oběd u babičky, jahody a letní večeře
-