Recepty s kyselým mlékem
Když vám zkysne čerstvé mléko, není důvod k panice. Někdo ho rád pije, dobře ho lze využít při vaření. Připravíte z výborné lívance, koláč na plech nebo z něj můžete vyrobit tvaroh či sýr. Mějte na paměti, že zkyslé trvanlivé (UHT) mléko je hořké a nepoužitelné.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 132 stran
- Aktuální číslo 5/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Květnové číslo Apetitu, přináší čerstvou jarní zeleninu v mnoha podobách – v salátech, jako přílohu k pečenému masu, v sladkých dezertech.
-