Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s pomerančovým extraktem

Pomerančový extrakt je vítanou surovinou při přípravě krémů, náplní, polev, koktejlů i při pečení dortových korpusů, makronek, bezé či sušenek, které si žádají vůni svěžích pomerančů. Připravuje se macerováním pomerančové kůry v alkoholu.

 

Dá se připravit i doma – dobře omytou pomerančovou kůru naložte do alkoholu a nechte stát nejméně dva týdny, aby se všechny chutě a vůně uvolnily. Pak se tekutinu sceďte a uložte do chladu. Při výrobě pomerančového extraktu se používá jen nejsvrchnější, oranžová, vrstva pomerančové kůry. 

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč