Recepty s vepřovou hlavou
Vepřová hlava je neobvyklý a specifický kus vepřového masa. Obsahuje maso, tuk, chrupavku a kost. Hodí se zejména pro přípravu bohatých vývarů a omáček. Tato část masa je v některých kulturách velmi oblíbená. Avšak její příprava může být náročná a vyžaduje si často zkušeného kuchaře.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 132 stran
- Aktuální číslo 5/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Květnové číslo Apetitu, přináší čerstvou jarní zeleninu v mnoha podobách – v salátech, jako přílohu k pečenému masu, v sladkých dezertech.
-