Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s ratatouille

Zeleninové ratatouille je tradiční jídlo s kořeny ve Francii, které tvoří kombinace různých druhů tepelně zpracované zeleniny – buď opečené, nebo dušené. Obvykle obsahuje rajčata, lilek, cukety, papriky a cibuli. Zelenina se opéká buď každá zvlášť, nebo dohromady, vždy však s bylinkami a kořením. Výsledný ahodný a aromatický pokrm vzdáleně připomíná naše lečo. Může se podávat jako zeleninová příloha i jako samostatné zeleninové jídlo.  

...

 

  • Zeleninu je před přípdavě ratatouille třeba nakrájet na kousky stejné velikosti a tvaru.
  • Ratatouille je oblíbené pro svoji jednoduchost, chuť a také variabilitu v použití různých druhů zeleniny a bylinek.
  • Tento pokrm je typický pro jižní Francii a často je podáván jako součást letních jídelníčků, kdy je dostatek čerstvé zeleniny. 

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč