Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s holoubaty

Nadívaná holoubata byly ještě za dob našich prababiček docela běžnou součástí jídelníčku. Dnes jsou spíše vzácností. Maso z holuba lze připravit pečením či dušením v kombinaci s vínem a zeleninou, je vhodné i pro techniky jako pošírování, konfitovaní, vaření v páře či metodu sous-vide. Vyniká také jako základ paštik. Pro starší kusy je lepší použít nižší teplotu a delší dobu vaření, například k přípravě polévek a vývarů. 

...

 

  • Holubí maso obsahuje více tuku, což zajišťuje, že po tepelné úpravě zůstane šťavnaté.
  • Mladá holoubata se zpravidla připravují celá, buď jako pečená nebo plněná.
  • V případě starších holubů, kteří mají maso tužší, je občas vhodné je před vařením naložit do kyselého roztoku nebo z nich připravit vývar.

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč