Recepty s jemným kečupem
Jemný kečup je variantou tradičního kečupu, která se vyznačuje jemným profilem chuti a konzistence. Jeho příprava zahrnuje základní složky, jako jsou rajčata, ocet, cukr, koření a bylinky, ale s důrazem na jemnost a vyváženost. Tato varianta kečupu je často preferována těmi, kteří upřednostňují méně výraznou chuť kečupu, a dětmi. Jeho využití je podobné jako u tradičního kečupu. Jemný kečup je skvělým doplňkem pro sendviče, hamburgery, párky, hot dogy nebo těstoviny.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 140 stran
- Aktuální číslo 7/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Milí čtenáři, v červencovém čísle si nás nejvíce získala zmrzlina Černý les a také špagety připravené z karamelizované cibule a mascarpone - obyčejné jídlo, přitom tak dobré!
-