Recepty se sýrem jadel
Jadel je český pařený ovčí nebo kravský sýr. Svou strukturou a chutí připomíná mozzarellu nebo spíš scamorzu. Podobně jako slavná italská sestra se i jadel uchovává ve slaném nálevu, aby neztratil chuť a nevyschl. Pri vysokých teplotách se tolik neroztéká jako jiné druhy sýra a proto se výborně hodí i pro tepelnou úpravu. Jadel je se svojí slanou chutí vyhledávanou chuťovkou k vínu.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 132 stran
- Aktuální číslo 5/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Květnové číslo Apetitu, přináší čerstvou jarní zeleninu v mnoha podobách – v salátech, jako přílohu k pečenému masu, v sladkých dezertech.
-