Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s bešamelem

Bešamelová omáčka je základní francouzská omáčka připravená z másla, mouky a mléka. Používá k zahuštění pokrmů. Dochucuje se solí, pepřem a muškátovým květem. Bešamel je možné použít jako základ pro další omáčky - např. sýrovou omáčku – s parmazánem nebo nivou. Ale využijete ji i při přípravě lasagní, těstovin, s kuřecím masem, na náplně pro cannelloni a pro mnoho dalších pokrmů.

Související články

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...