0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s bílým rybízem

Bílý rybíz patří mezi nejvzácnější druhy rybízu. Netěší se tak velké oblibě, jako červené druhy – snad proto, že jim chybí typická kyselost. Bílý rybíz je sladší než červený a dozrávají později. Díky nižšímu obsahu kyseliny jsou velmi vhodné pro přípravu šťáv či rybízového vína. Víno vyrobené z bílých druhů rybízu je téměř k nerozeznání od klasického vína vyrobeného z hroznů. Bílý rybíz obsahuje vitamíny A, B1, B2, B3 a C. Dále obsahují minerální látky sodík, fosfor, pektin, měď, hořčík, draslík, železo a vápník.

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč