Recepty s fazolemi azuki
Fazole azuki pocházejí z Asie, kde na ni nedají dopustit už více než tisíciletí. Jsou mnohem menší než klasické bílé či červené fazole. Uvaříte z nich skvělé kari i saláty, vařené můžete rozmixovat a použít jako základ do koláčů nebo z nich jednoduše uvařte chutnou fazolovou polévku. Azuki fazole jsou bohaté na bílkoviny a vlákninu, tělu dodávají také vápník, draslík, železo, hořčík i zinek.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 156 stran
- Aktuální číslo 6/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Pozvánka na Apetit piknik & oběd u babičky, jahody a letní večeře
-