Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s fazolemi azuki

Fazole azuki pocházejí z Asie, kde na ni nedají dopustit už více než tisíciletí. Jsou mnohem menší než klasické bílé či červené fazole. Uvaříte z nich skvělé kari i saláty, vařené můžete rozmixovat a použít jako základ do koláčů nebo z nich jednoduše uvařte chutnou fazolovou polévku. Azuki fazole jsou bohaté na bílkoviny a vlákninu, tělu dodávají také vápník, draslík, železo, hořčík i zinek.

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč