Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s hovězím pupkem

Hovězí pupek je část masa je ideální kus masa pro dlouhé vaření při nízké teplotě. Správně upravený hovězí pupek může být neuvěřitelně měkký a šťavnatý. V kulinářském světě je hovězí pupek vysoce ceněn pro svou hlubokou a bohatou chuť, a to zejména po dlouhém dušení nebo pomalém grilování. 

...

 

  • V české kuchyni je hovězí pupek často používán pro tradiční pokrmy, jako jsou hovězí guláše a pomalé dušené masové pokrmy.
  • Po hodinách vaření se maso stává mimořádně měkkým a rozpadá se do lahodných kousků.
  • V jiných kuchyních, například v americké BBQ kultuře, je oblíbený pro pomalé uzení, což mu dodává jedinečnou a nezaměnitelnou chuť. Dlouhé hodiny v kouři způsobí, že maso dosáhne dokonalé měkkosti a nasákne specifické aroma kouře.

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč