Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s krabími tyčinkami

Přestože se tyčinkám surimi často říká krabí, vyrábějí se z tresky. Jen tak mohou být cenově dostupné a použitelné jako suroviny k dalším kulinářským úpravám. Surimi však nejsou nic nového, v Japonsku se vyrábějí mnoho set let z mletého masa treskovitých ryb. Základem pro krabí tyčinky ale může být také například žralok, sardinka nebo jiné ryby.

...

   

  • Vykostěné rybí maso se umele a vícenásobným praním se změní na bílou proteinovou kaši. Ta se ochutí, doplní škrobem a konzervanty a poté tvaruje, do požadovaných tvarů – tyčinek, krevet, kroužků. A pak se hluboce zmrazí.
  • Krabí tyčinky se hodí na přípravu salátů, pomazánek či na jednohubky.

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč