Je to ryba, která má jemnou (v podstatě univerzální) chuť, je téměř bez kostí a k tomu všemu je opravdu zdravá. Jedná se samozřejmě o lososa, a my se ptáme: jíte jej alespoň dvakrát týdně? Odborníci to doporučují, protože je bohatým zdrojem...
Kadeřávek je zpět a přináší do kuchyně svěží vítr! Tato superpotravina, plná vitamínů a minerálů, si získává své místo na stolech po celém světě. Připravte z něj pesto, které je nejen zdravé a snadné, ale také neuvěřitelně všestranné –...
Studuj gastro je program, jehož cílem je rozvíjet, podporovat a budovat novou generaci talentů české gastronomie. Studentka Vyšší odborné školy publicistiky Eva Růžičková pro Apetit popsala, jak probíhají workshopy pro studenty. Pokud...
Jsou skvělé na palačinky, na toasty i do jogurtu, ale výborné jsou i jen tak na lžičku. Řeč je o sladkých pomazánkách typu „nutella“, které sice nepatří mezi ty nejzdravější, ale jsou tak hříšně dobré, že na to občas rádi zapomeneme. Co...
Představte si, že sjíždíte zasněžené svahy a po celodenním lyžování se vracíte do tepla horské chaty. Po dni plném adrenalinu není nic lepšího než talíř vydatného jídla, které vás nejen zasytí, ale i zahřeje na duši. Ať už jste na horách,...