Recepty s čokoládovým korpusem
Čokoládový korpus je druh dortového korpusu, do kterého se k základním přidává ingrediencím kakaový prášek, aby se vytvořil piškot tmavě hnědé barvy. Čokoládový korpus se skvěle hodí tak k plnění čokoládovým krémem, jako i vanilkovým, který s tmavou barvou korpusu krásně kontrastuje.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 132 stran
- Aktuální číslo 5/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Květnové číslo Apetitu, přináší čerstvou jarní zeleninu v mnoha podobách – v salátech, jako přílohu k pečenému masu, v sladkých dezertech.
-