Recepty s mandlovým aroma
Mandlové aroma nahrazuje chuť mandlí. Používá se jako ochucovadlo při pečení, přípravě dezertů, zákusků, krémů, náplní, zmrzliny i nápojů. Může se přidávat do těsta na koláče, dorty, sušenky či muffiny. Mandlové aroma je silné, takže je důležité používat ho s mírou. Stačí obvykle několik kapek, aby se dosáhlo požadované mandlové chuti.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 156 stran
- Aktuální číslo 6/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Pozvánka na Apetit piknik & oběd u babičky, jahody a letní večeře
-