> 60 min
4,1
Bůček s omáčkou ze švestek & špaldový salát
< 20 min
1,0
Špaldoto s medvědím česnekem
> 60 min
5,0
Špalda se zeleninou a zálivkou s tahini
< 60 min
5,0
Špaldoto s koprovým pestem
> 60 min
0,0
Medový bůček na špaldovém salátu
< 30 min
0,0
Zeleninová polévka s kroupami
> 60 min
5,0
Salát s grilovaným lilkem
< 60 min
4,7
Špaldový nákyp se špenátem a kozím sýrem
< 20 min
5,0
Supersalát ze zásob
Související články
- Mýty o grilování: Kterým „zaručeným“ radám je čas přestat věřit? Máme pro vás přehled těch nejčastějších omylů
- Znáte nejčastější mýty o grilování a grilech?
- Nečekaně silné účinky ovesných vloček, které mohou změnit vaše zdraví, energii i každodenní návyky rychleji, než myslíte
- 5 druhů ovoce, které Japonci jedí denně: Výsledkem je silná imunita, hladká pleť a energie
- Slavnostní menu začíná! Tatarák z červené řepy: Punčochář radí, jak na něj, aby byl jako pravý hovězí
- Chcete zaperlit u svátečního stolu? Jan Punčochář startuje video seriál s efektními recepty, které zvládne každý