O tom, že strava by měla být vyvážená a konzumace ovoce a zeleniny každodenní, bylo napsáno tisíce knih a článků. Ale ruku na srdce, jak jste na tom vy? Ani nemusíte odpovídat, čísla a statistiky totiž mluví jasně: průměrný Čech nesní denně...
Je to ryba, která má jemnou (v podstatě univerzální) chuť, je téměř bez kostí a k tomu všemu je opravdu zdravá. Jedná se samozřejmě o lososa, a my se ptáme: jíte jej alespoň dvakrát týdně? Odborníci to doporučují, protože je bohatým zdrojem...
Kadeřávek je zpět a přináší do kuchyně svěží vítr! Tato superpotravina, plná vitamínů a minerálů, si získává své místo na stolech po celém světě. Připravte z něj pesto, které je nejen zdravé a snadné, ale také neuvěřitelně všestranné –...
Studuj gastro je program, jehož cílem je rozvíjet, podporovat a budovat novou generaci talentů české gastronomie. Studentka Vyšší odborné školy publicistiky Eva Růžičková pro Apetit popsala, jak probíhají workshopy pro studenty. Pokud...
Jsou skvělé na palačinky, na toasty i do jogurtu, ale výborné jsou i jen tak na lžičku. Řeč je o sladkých pomazánkách typu „nutella“, které sice nepatří mezi ty nejzdravější, ale jsou tak hříšně dobré, že na to občas rádi zapomeneme. Co...