Recepty s drůbežími párky
Párky vyrobené z drůbežího masa obvykle nají velmi jemnou chuť. Kvalitní drůbeží párek má vysoký podíl masa a neobsahuje strojně oddělené maso neboli separát. Drůbeží párky se strojně odděleným masem patří na druhou stranou mezi nejlevnější a nejdostupnější uzeniny, což je také znát na jejich chuti.
Drůběží párky můžete jíst studené, ohřáté nebo je použít jako surovinu do dušených pokrmů nebo při slaném pečení – do závinů, taštiček nebo slaných koláčů, quiche.
...
Mohlo by se vám líbit:
- Párek v rohlíku jako blesková a levná večeře: Vyzkoušejte hot dog na řecký způsob nebo s kysaným zelím
- Jak na nejlepší buřtguláš. Jídlo, které si dělá každý trochu po svém, má svá pravidla
- Jak poznat kvalitní uzeninu? Napoví ozubené kolečko
- Retro týden: Frankfurtská – nostalgie, která neomrzí. Jak připravíte rychlou, levnou a výtečnou polévku?
Hledáte recept pro jiný tip uzeniny?
Celý popis