Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s drůbežími párky

Párky vyrobené z drůbežího masa obvykle nají velmi jemnou chuť. Kvalitní drůbeží párek má vysoký podíl masa a neobsahuje strojně oddělené maso neboli separát. Drůbeží párky se strojně odděleným masem patří na druhou stranou mezi nejlevnější a nejdostupnější uzeniny, což je také znát na jejich chuti.

Drůběží párky můžete jíst studené, ohřáté nebo je použít jako surovinu do dušených pokrmů nebo při slaném pečení – do závinů, taštiček nebo slaných koláčů, quiche. 

...


 

VŠECHNY RECEPTY S PÁRKY

Mohlo by se vám líbit: 

Hledáte recept pro jiný tip uzeniny? 


Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč