< 20 min
3,9
Houby ve sladkokyselém nálevu
< 75 min
3,7
Hruškové čatní
< 45 min
4,2
Nakládané okurky babičky Jiřinky
> 60 min
4,1
Dhál z červené čočky a pečeného květáku & čapátí
> 60 min
4,2
Houby s octem podle Viléma V.
> 60 min
3,4
Nakládané papriky se zelím
< 90 min
4,0
Špagety s rajčatovou omáčkou a trhaným kuřecím masem
< 75 min
4,4
Kořeněné pečenáče
> 60 min
4,8
Nakládané okurky s křenem
< 60 min
4,0
Rebarborové čatní
< 45 min
4,2
Mac and cheese s květákem a kari
< 45 min
4,5
Domácí zavináče
< 60 min
4,3
Mrkvová polévka se sedmi druhy koření
< 60 min
3,8
Hříbky v octě
< 60 min
4,3
Špenát s bramborami
< 60 min
3,8
Indické palačinky dosa s kořeněnými bramborami
< 90 min
4,3
Červenořepný dhal s cizrnovými plackami
> 60 min
4,4
Ovocné domácí čatní
< 60 min
3,3
Kvašáky
> 60 min
3,8
Naložená bílá ryba
< 20 min
4,0
Čatní
< 20 min
4,2
Salát z naklíčeného munga s okurkou
< 20 min
0,0
Kořeněný dhal z červené čočky + jehněčí maso
< 10 min
3,3
Domácí hořčice
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem