< 30 min
4,5
Caesar salát s krutony
< 50 min
4,3
Salát Caesar s kuřecím masem
< 45 min
4,6
Salát panzanella
< 120 min
4,4
Vitello tonnato
< 20 min
4,2
Obložené chlebíčky
< 20 min
3,9
Vajíčková pomazánka
< 25 min
4,1
Gnocchi s tuňákem, cuketou a kapary
< 30 min
4,5
Tradiční salát Niçoise
< 20 min
4,7
Salsa verde
< 30 min
4,8
Špagety alla puttanesca s tuňákem Calvo
< 20 min
4,0
Caesar salát s těstovinami Creste di gallo
< 90 min
3,4
Myslivecká pečeně
< 60 min
4,3
Ostré těstoviny s rajčátky a olivami
< 120 min
4,8
Ossobuco milanese
> 60 min
4,8
Sicilské rajčatové pesto s ricottou
< 30 min
4,0
Vepřová panenka s bílým chřestem
< 60 min
5,0
Zahradnické těstoviny
< 30 min
4,2
Cizrnový salát s vejci a rybičkami
< 60 min
4,6
Těstoviny s opraženou pikantní strouhankou
< 60 min
4,3
Zapečené masové kuličky po italsku
< 25 min
3,8
Olivová tapenáda s rozpečeným sýrem
< 60 min
4,1
Brokolice zapečená s lososem po italsku
< 60 min
5,0
Fazolkový salát à la Caesar
< 30 min
4,0
Schiacciata
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem