< 60 min
4,1
Topinková bomba
< 60 min
4,4
Španělský ptáček podle Marka Všetečky
< 120 min
4,4
Vitello tonnato
< 20 min
4,0
Bleskové jednohubky s lososem
< 20 min
4,1
Hovězí carpaccio [karpačo]
< 20 min
4,2
Obložené chlebíčky
< 20 min
4,4
Těstovinový salát se zeleninou a tuňákem
< 20 min
4,3
Luxusní tuňáková pomazánka
< 25 min
4,1
Gnocchi s tuňákem, cuketou a kapary
< 45 min
3,7
Karbanátky Lindström
< 50 min
4,8
Špagety po toskánsku
> 60 min
4,0
Mleté bochánky s parmazánovou krustou
< 20 min
4,5
Salát s uzeným lososem a vejcem
< 10 min
4,9
Slavnostní tuňáková pomazánka
< 60 min
3,8
Chudinské špagety
> 60 min
4,2
Nakládaná rajčata
< 45 min
4,4
Rýžový salát s tuňákem
> 60 min
4,2
Základní bliny
< 30 min
4,1
Krabí pomazánka
< 60 min
4,2
Tatarský biftek
< 20 min
4,5
Tatarák po italsku
> 60 min
3,8
Roštěnky Esterházyovy podle Sandtnerové
< 30 min
4,1
Těstoviny s máslovou dýní a česnekovou strouhankou
< 45 min
4,7
Smažený sýr s tatarskou omáčkou
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem