< 30 min
4,1
Jahodové vafle s jogurtem
> 60 min
4,2
Voňavá jablečná povidla
< 30 min
3,7
Glazovaná mrkev
> 60 min
4,4
Nepečený tvarohový koláč s letním ovocem
< 60 min
4,4
Knedlíčky gyoza neboli potstickers
< 50 min
4,4
Crepes Suzette
< 60 min
4,1
Sladkokyselé švestkové čatní se šalotkami na červeném víně
< 20 min
4,0
Pohár s lesním ovocem a mascarpone
> 60 min
4,3
Mramorová buchta
> 60 min
3,7
Dvojitý pečený nepečený cheesecake
< 50 min
4,3
Kachna na pomerančích
< 30 min
3,9
Tiramisu s jahodami
< 60 min
4,5
Vánoční trifle
< 90 min
4,7
Kachna s červeným zelím
< 60 min
4,0
Pečená krůtí prsa s mrkví a bulgurovým salátem
< 60 min
4,1
Salát z pečené kořenové zeleniny
< 75 min
4,1
Cizrnová kakaová buchta
< 30 min
4,2
Jamajské kuře jerk se salátkem
< 45 min
4,9
Pečená vepřová panenka s broskvovou salsou
< 45 min
4,2
Losos na citrusech s voňavými bramborami
< 20 min
4,5
Domácí ledový čaj
< 30 min
4,2
Pomerančovo-dýňové sušenky
< 60 min
3,7
Pečená kuřecí prsa se šalvějovým máslem a salátem
< 30 min
4,0
Vepřová panenka s bílým chřestem
Související články
- Mýty o grilování: Kterým „zaručeným“ radám je čas přestat věřit? Máme pro vás přehled těch nejčastějších omylů
- Znáte nejčastější mýty o grilování a grilech?
- Nečekaně silné účinky ovesných vloček, které mohou změnit vaše zdraví, energii i každodenní návyky rychleji, než myslíte
- 5 druhů ovoce, které Japonci jedí denně: Výsledkem je silná imunita, hladká pleť a energie
- Slavnostní menu začíná! Tatarák z červené řepy: Punčochář radí, jak na něj, aby byl jako pravý hovězí
- Chcete zaperlit u svátečního stolu? Jan Punčochář startuje video seriál s efektními recepty, které zvládne každý