< 30 min
4,3
Srbské rizoto
< 60 min
4,2
Dýňové rizoto
< 30 min
4,4
Houbové rizoto
< 120 min
4,4
Pečené krůtí stehno na rozmarýnu a česneku
> 120 min
4,3
Dušená roštěná
< 30 min
4,0
Kuře na kari
< 45 min
4,4
Rajčatovo-cizrnové kari
< 60 min
3,8
Pečené kuřecí stehno
< 50 min
4,2
Játra na cibulce
< 120 min
4,3
Džuveč s vepřovým masem
< 30 min
3,9
Kuřecí směs s rýží basmati
< 25 min
3,9
Bleskové kari
< 50 min
4,6
Květákové kari s kokosovým mlékem
< 45 min
3,3
Kuřecí steak
< 30 min
4,2
Smažená rýže s vejci
< 50 min
4,5
Musaka s cuketou
< 75 min
4,4
Hovězí plátky na houbách
< 60 min
4,1
‚Česká čína‘ s krůtím masem
< 60 min
4,4
Španělský ptáček podle Marka Všetečky
> 60 min
3,8
Rýžový nákyp
< 30 min
3,9
Orientální smažená rýže s vejcem
< 45 min
4,3
Zeleninové rizoto
< 75 min
4,3
Italské rizoto s hráškem
< 60 min
4,4
Krémové rizoto
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem