> 60 min
4,2
Nebe v hubě
> 60 min
4,3
Hraběnčiny řezy
> 60 min
4,6
Základní Pavlova s mučenkou a jahodami
> 60 min
4,0
Tartaletky
< 30 min
3,9
Kuřecí směs s rýží basmati
> 60 min
4,2
Cuketová čalamáda
< 30 min
4,0
Bramborové krokety
< 75 min
4,1
Hrnkový hruškový koláč
< 60 min
4,0
Klasické kung pao
< 45 min
4,0
Mac and cheese
< 60 min
4,5
Šťavnatý jahodový koláč
< 60 min
4,1
‚Česká čína‘ s krůtím masem
< 75 min
4,1
Nebeské řezy alias kremšnyt
> 60 min
4,4
Věnečky Paris-Brest
< 60 min
3,5
Základní bramborové těsto
< 120 min
3,8
Dýňový cheesecake s karamelovou krustou a pekanovými ořechy
< 120 min
4,2
Kynuté koláče s tvarohem, červeným rybízem a drobenkou
> 120 min
4,2
Lotuskový cheesecake
> 60 min
4,1
Řezy ,Paní Walewská‘
> 60 min
4,1
Tvarožník s ostružinami
> 60 min
4,2
Buchtičky s povidly a vanilkovým krémem
< 60 min
4,4
Knedlíčky gyoza neboli potstickers
< 50 min
4,4
Dezert ze zakysané smetany
< 30 min
4,0
Pastéis de nata
Související články
- Mýty o grilování: Kterým „zaručeným“ radám je čas přestat věřit? Máme pro vás přehled těch nejčastějších omylů
- Znáte nejčastější mýty o grilování a grilech?
- Nečekaně silné účinky ovesných vloček, které mohou změnit vaše zdraví, energii i každodenní návyky rychleji, než myslíte
- 5 druhů ovoce, které Japonci jedí denně: Výsledkem je silná imunita, hladká pleť a energie
- Slavnostní menu začíná! Tatarák z červené řepy: Punčochář radí, jak na něj, aby byl jako pravý hovězí
- Chcete zaperlit u svátečního stolu? Jan Punčochář startuje video seriál s efektními recepty, které zvládne každý