Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s houskami

Housky jsou u nás velmi populárním pečivem. Čerstvá houska se výborně hodí ke svačině – můžete ji obložit podle vlastní fantazie, namazat pomazánkou nebo opéct. Skvělá je také jako příloha k hustým polévkám. Využijete ji i při přípravě dalších pokrmů, jako jsou například houskové knedlíky, sekaná, žemlovka nebo k výrobě strouhanky či krutonů.

Související články

AD
Sbohem chaosu v kuchyni: ušetříte místo i nervy!
  • Zajímavosti

Sbohem chaosu v kuchyni: ušetříte místo i nervy!

Říká se, že dobrý kuchař nikdy neviní své nástroje. Ale přiznejme si, kdo z nás nezažívá frustraci, když pátrá po té správné pánvičce schované někde mezi hromadou jiného nádobí? Pokud vaše kuchyň občas připomíná přeplněnou skříň, které...