< 30 min
4,6
Italská cuketová polévka
< 45 min
4,5
Klasická česnečka
< 60 min
4,4
Minestrone
< 60 min
4,2
Dýňové rizoto
> 60 min
4,3
Vepřová plec na paprice
< 60 min
4,4
Pestrá zeleninová polévka
< 75 min
4,3
Jemná chřestová polévka
> 60 min
4,4
Francouzská cibulačka
< 25 min
3,9
Bleskové kari
< 120 min
4,3
Bezchybné, pomalu pečené kuře
< 15 min
4,6
Hráškový krém
< 50 min
4,5
Musaka s cuketou
< 45 min
4,6
Hustá čočková polévka
< 50 min
4,1
Lahůdková rajská polévka
< 45 min
3,8
Polévka z červené čočky
> 120 min
4,6
Kuře na paprice
< 45 min
4,1
Základní omáčka k masu
< 30 min
4,3
Dýňová polévka s kokosovým mlékem
< 60 min
4,4
Krémové rizoto
< 90 min
4,1
Kuře na žampionech
< 45 min
3,9
Kuřecí ramen (japonská polévka)
< 45 min
4,0
Koprovka s vajíčkem a novými bramborami
< 60 min
4,4
Blesková kokosová kari polévka s nudlemi
< 50 min
3,9
Kuře Marengo
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem