< 30 min
3,2
Kuřecí supreme se zeleninou na cideru & estragonovou omáčkou
< 10 min
4,1
Vepřový Stroganoff
< 30 min
4,2
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
< 20 min
4,8
Cuketový salát s krutony
< 30 min
4,6
Losos v papilotě
< 75 min
4,2
Bramboráčky z trouby
< 10 min
3,5
Studené omáčky ke steaku
> 60 min
4,6
Vepřové kotlety na houbách
< 50 min
4,1
Řepné burgery s ovesnými vločkami
< 30 min
5,0
Humr s bylinkovým máslem
> 60 min
4,1
Zapečené brambory s dijonskou hořčicí
< 60 min
5,0
Kuře s chřestem a bylinkami
< 45 min
3,8
Tataráček ze zeleného chřestu a avokáda
> 60 min
3,9
Srnčí s perníkovou omáčkou
< 30 min
4,7
Krevety v pivním těstíčku s citronovou majonézou
> 60 min
4,5
Pošírovaná kuřecí prsa s estragonovou omáčkou
> 60 min
4,3
Losos v listovém těstě
< 75 min
4,4
Hlívové ragú s krémovou polentou
< 60 min
0,0
Rib-eye steak s bylinkovým máslem
< 60 min
3,3
Kuře se zeleným chřestem a estragonem
< 10 min
3,3
Domácí hořčice
< 60 min
4,3
Kuře na smetaně
< 60 min
3,7
Grilovaný chřest s čočkou a bylinkovou kaší
> 60 min
4,3
Marinovaný losos v červené řepě
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem