> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku
> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší
< 60 min
4,0
Poctivá čína
< 20 min
4,5
Houbová polévka
< 30 min
4,4
Houbové rizoto
< 45 min
3,8
Klasická smaženice
< 30 min
4,5
Kulajda
< 60 min
4,1
Hlívový guláš
< 45 min
4,5
Poctivá bramboračka s houbami
< 50 min
4,1
Krkonošské kyselo
< 50 min
4,1
Žampionový krém
< 60 min
4,0
Smetanová houbová omáčka z čerstvých hub
< 30 min
4,2
Smetanová houbová omáčka
< 30 min
4,5
Žampionová omáčka
< 25 min
4,3
Plněné žampiony
< 50 min
3,0
Zelenina pečená v troubě
< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně
> 120 min
4,3
Kohout na víně
< 75 min
4,4
Hovězí plátky na houbách
< 60 min
4,1
Pečená hlíva ústřičná s kaší z brambor a celeru
> 120 min
4,6
Boeuf bourguignon podle Julie Child
> 60 min
4,5
Quiche s pórkem, houbami a sýrem
< 10 min
4,1
Vepřový Stroganoff
< 50 min
4,6
Zapečené žampiony
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem