< 30 min
4,2
Paštika z kuřecích jater
< 30 min
3,9
Orientální smažená rýže s vejcem
> 120 min
4,0
Asijský bůček v housce
< 60 min
3,5
Kachní prsa po pekingsku
< 60 min
4,7
Asijské kuličky s nudlovým salátem
> 60 min
3,7
Kuře pěti vůní
< 60 min
4,0
Asijské masové kuličky
< 30 min
3,7
Kuřecí špízy ze stehenních řízků
> 120 min
5,0
Bůček pěti vůní s křupavou kůží
< 10 min
3,7
Čajová vejce
> 60 min
4,1
Polévané perníčky
< 60 min
5,0
Olihně se solí a pepřem
< 60 min
3,9
Lepkavé kuře pěti vůní z pekáče
< 45 min
4,4
Rychlá pánev v orientálním stylu
> 60 min
4,5
Bůček na sečuánském a růžovém pepři & karamel
> 60 min
4,5
Kuře à la pekingská kachna
> 60 min
4,5
Glazovaná uzená kotleta nebo rolka
< 60 min
4,9
Kuře na krvavých pomerančích
< 60 min
4,4
Naan pizza s mletým masem
< 20 min
4,8
Ossobuco po čínsku
< 30 min
3,6
Kuřecí polévka s nudlemi
> 60 min
0,0
Medový bůček na špaldovém salátu
> 60 min
5,0
Karamelizovaná žebírka s arašídovým máslem
< 60 min
5,0
Kuře s oříšky kešú a jarní cibulkou
Související články
- Mýty o grilování: Kterým „zaručeným“ radám je čas přestat věřit? Máme pro vás přehled těch nejčastějších omylů
- Znáte nejčastější mýty o grilování a grilech?
- Nečekaně silné účinky ovesných vloček, které mohou změnit vaše zdraví, energii i každodenní návyky rychleji, než myslíte
- 5 druhů ovoce, které Japonci jedí denně: Výsledkem je silná imunita, hladká pleť a energie
- Slavnostní menu začíná! Tatarák z červené řepy: Punčochář radí, jak na něj, aby byl jako pravý hovězí
- Chcete zaperlit u svátečního stolu? Jan Punčochář startuje video seriál s efektními recepty, které zvládne každý