< 10 min
4,7
Řecký salát s octem
< 50 min
4,0
Čočkový salát s červenou cibulí a balkánským sýrem
< 90 min
4,0
Italský chléb focaccia
< 75 min
4,3
Italské rizoto s hráškem
< 20 min
4,1
Hovězí carpaccio [karpačo]
< 20 min
4,1
Bazalkové pesto
< 20 min
4,4
Těstovinový salát se zeleninou a tuňákem
< 45 min
4,6
Salát z quinoy
< 60 min
3,8
Zapečená dýně s jáhlami a s kysanou zeleninou
< 60 min
4,6
Středomořský cizrnový salát
< 60 min
4,2
Tabouleh z bulguru
< 60 min
4,6
Španělská omeleta
< 60 min
4,4
Lilkový baba ganuš
< 60 min
4,4
Dýňové špagety
< 45 min
4,6
Lehká kedlubnová polévka
< 45 min
3,9
Polévka z bílého chřestu
< 90 min
4,0
Špagety s rajčatovou omáčkou a trhaným kuřecím masem
< 20 min
4,7
Salsa verde
< 45 min
4,4
Chřest tažený v másle a olivovém oleji
< 10 min
3,9
Melounový salát s mátou & fetou
< 10 min
4,6
Avokádový salát s cherry rajčaty
< 45 min
4,2
Kapustičky opékané na pánvi
< 75 min
4,0
Italský hroznový koláč
< 30 min
4,8
Špagety alla puttanesca s tuňákem Calvo
Související články
- Mýty o grilování: Kterým „zaručeným“ radám je čas přestat věřit? Máme pro vás přehled těch nejčastějších omylů
- Znáte nejčastější mýty o grilování a grilech?
- Nečekaně silné účinky ovesných vloček, které mohou změnit vaše zdraví, energii i každodenní návyky rychleji, než myslíte
- 5 druhů ovoce, které Japonci jedí denně: Výsledkem je silná imunita, hladká pleť a energie
- Slavnostní menu začíná! Tatarák z červené řepy: Punčochář radí, jak na něj, aby byl jako pravý hovězí
- Chcete zaperlit u svátečního stolu? Jan Punčochář startuje video seriál s efektními recepty, které zvládne každý