> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku
> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší
< 60 min
4,4
Ratatouille
< 120 min
4,4
Pečené krůtí stehno na rozmarýnu a česneku
< 50 min
3,0
Zelenina pečená v troubě
< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně
< 30 min
4,1
Grilovaný pstruh s máslem a bylinkami
> 120 min
4,2
Pomalu pečená jehněčí kýta na česneku s kaší
< 120 min
4,3
Bezchybné, pomalu pečené kuře
< 90 min
4,0
Italský chléb focaccia
< 60 min
4,0
Francouzské brambory
< 45 min
4,0
Těstoviny s cuketou, hráškem a jogurtem
> 60 min
4,1
Bylinkové pečené kuře s bramborami
> 120 min
4,3
Pomalu pečený vysoký roštěnec
> 60 min
4,8
Italská porchetta
< 60 min
4,3
Kuřecí prsa opékaná na pánvi
> 120 min
4,4
Vepřová pečeně s kořenovou zeleninou
< 90 min
4,3
Kachní prsa s batátovým pyré a zeleninovým ragú
< 50 min
4,3
Krůtí karbanátky s batáty a česnekovou majonézou
< 60 min
4,2
Pečené brambory s rozmarýnem
> 120 min
4,7
Pomalu pečené jehněčí kolínko se špenátem
< 45 min
4,3
Mrkvové muffiny se sněhovou čepicí
> 60 min
4,6
Perfektní pečené jehněčí
> 60 min
4,0
Gianfrancova boloňská omáčka s tagliatelle
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem