> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku
> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší
> 60 min
4,1
Rajčatová omáčka (sugo)
< 60 min
4,4
Ratatouille
< 60 min
4,4
Minestrone
> 60 min
4,2
Pomalu pečený králík s česnekem, cibulí a bylinkami
> 60 min
4,2
Carpaccio z červené řepy podle Zdeňka Pohlreicha
< 50 min
4,2
Játra na cibulce
< 45 min
4,5
Květákový krém
> 60 min
4,3
Klasická svíčková omáčka podle autorky kuchařek
< 30 min
4,5
Zapečené těstoviny s brokolicí
> 60 min
4,3
Domácí játrová paštika s brusinkami a brandy
> 60 min
4,4
Francouzská cibulačka
< 15 min
4,4
Losos na pánvi
< 25 min
4,3
Plněné žampiony
< 90 min
4,0
Luxusní ratatouille
< 50 min
3,0
Zelenina pečená v troubě
< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně
< 30 min
4,1
Grilovaný pstruh s máslem a bylinkami
< 90 min
4,1
Rychlé zapečené těstoviny
< 30 min
4,2
Paštika z kuřecích jater
< 120 min
4,2
Králík na paprice
< 30 min
4,3
Bramborovo-batátové pyré
> 60 min
4,3
Cibulový koláč
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem