
> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku

> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší

< 60 min
4,4
Ratatouille

> 60 min
4,1
Rajčatová omáčka (sugo)

< 60 min
4,3
Minestrone

> 60 min
4,2
Pomalu pečený králík s česnekem, cibulí a bylinkami

> 60 min
4,1
Carpaccio z červené řepy podle Zdeňka Pohlreicha

< 50 min
4,3
Játra na cibulce

> 60 min
4,3
Klasická svíčková omáčka podle autorky kuchařek

< 45 min
4,5
Květákový krém

< 30 min
4,6
Zapečené těstoviny s brokolicí

< 25 min
4,3
Plněné žampiony

> 60 min
4,3
Domácí játrová paštika s brusinkami a brandy

< 90 min
4,0
Luxusní ratatouille

< 50 min
3,4
Zelenina pečená v troubě

> 60 min
4,4
Francouzská cibulačka

< 15 min
4,4
Losos na pánvi

< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně

< 30 min
4,1
Grilovaný pstruh s máslem a bylinkami

> 60 min
4,3
Cibulový koláč

< 30 min
4,4
Bramborovo-batátové pyré

< 30 min
4,2
Paštika z kuřecích jater

< 75 min
4,6
Chobotnice na grilu

> 60 min
4,7