> 60 min
4,2
Pomalu pečený králík s česnekem, cibulí a bylinkami
< 120 min
4,4
Králík na česneku
> 60 min
4,3
Kančí guláš podle staročeského receptu
< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně
< 120 min
4,4
Pomalu pečená srnčí kýta
> 120 min
4,4
Daňčí kýta se zelím
< 120 min
4,5
Daňčí roštěnky po burgundsku
< 90 min
4,0
Svíčková ze zvěřiny
< 50 min
4,1
Jelení medailonky ve slanině s hranolky
> 120 min
4,5
Kančí kýta se šípkovou omáčkou
> 60 min
3,6
Jelení kýta na smetaně
< 120 min
3,7
Coniglio alla cacciatora (králík po myslivecku)
< 60 min
4,2
Kančí paštika
> 120 min
3,8
Konfitovaný bažant se slaninou
< 120 min
4,3
Králík na červeném víně à la boeuf bourguignon
< 90 min
4,1
Králík cibulář
> 60 min
3,7
Staropolský bigos
< 25 min
3,5
Daňčí steak v jalovci a bylinkách
> 120 min
4,4
Králík na šalvěji a česneku
> 120 min
4,2
Dušený králík
> 60 min
3,8
Králík na jablkách
< 20 min
5,0
Pečené křepelky s pórkovými bramborami
> 60 min
4,1
Jelení ragú s ostružinami
> 60 min
4,2
Kanec se šípkovou omáčkou
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem