Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s ovocem

Ovoce představuje skvělý zdroj sladké chuti, kterou v něm navíc doprovázejí vitamíny a minerály. Sladké plody je nejprospěšnější jíst syrové a čerstvé, lze ho však zavařovat v podobě kompotů, džemů, rozvarů, rosolů a marmelád, případně ho sušit, kandovat a zamražovat. Jak čerstvé, tak zpracované se výborně hodí v cukrářské výrobě, upotřebíte je do zákusků, dortů, dezertů i ovocných salátů, drinků a sirupů.

...

  

 

Celý popis

Související články

Tipy na dárky pro vaši lásku, která miluje jídlo a vaření
  • Tipy redakce

Tipy na dárky pro vaši lásku, která miluje jídlo a vaření

Blíží se svátek všech zamilovaných, a ať už jste jeho nadšeným příznivcem, nebo vás moc nebere, je to skvělá příležitost oslavit lásku. A to nejen tím, že si navzájem připomenete, co jeden pro druhého znamenáte, ale třeba i milou drobností....
Tahini pasta: 7 způsobů, jak ji využít v kuchyni na maximum
  • Zajímavosti

Tahini pasta: 7 způsobů, jak ji využít v kuchyni na maximum

Fenomén dubajské čokolády vám určitě neunikl a možná jste si ji dokonce zkusili připravit doma. Pravděpodobně vám v lednici zbyla sezamová pasta tahini a teď přemýšlíte, co s ní. Rádi vám poradíme, jak ji využít! Je to nečekaně všestranná...