Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s uzeninami

Ať už se rozhodnete pro klobásy, salsicciu, chorizo, čabajku, voňavou slaninu, pancettu, špekáčky, točený salám či jemné párky, se všemi připravíte mnoho dokonalých teplých i studených pokrmů.

 

Většina uzenin na pultech patří mezi tzv. tepelně opracované. Mají zauzenou chuť a jsou připravené rovnou k jídlu, skvěle se však také hodí například do základů dušených jídel, omáček, polévek i k těstovinám. Syrové, tedy tepelně neopracované uzeniny je nutné vždycky povařit nebo upéct, týká se to čerstvých klobásek nebo bílé vinné klobásy. Jedí se grilované nebo pečené, ale hodí se i do masových receptů.

...

 

Pro jaký druh uzeniny hledáte recept? 

 

Celý popis