Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

TÉROVIC KOLÁČKY

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

TÉROVIC KOLÁČKY

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno

Suroviny

mouka pšeničná polohrubá 1 kg
máslo 1 kg
žloutek 4 ks
kvasnice 70 g
cukr 70 g

Toť vše. Dát do lednice a dělat koláčky. Náplně. Drobenka. 

Autor: vsetecka

Apetit magazín

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?
  • Tipy a triky

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?

Historie parmazánu se začala psát už ve středověku, kdy tamní mniši hledali způsob, jak co nejdéle uchovat mléko. Dnes je tento sýr nejvýznamnějším obchodním artiklem celé Itálie. Zároveň patří mezi nejpřísněji sledované zboží, které se...

Obchod Apetit